Pages



19.12.17

Äitiysloman parhaimpia asioita

Olen nauttinut tästä erityisestä ajanjaksosta elämässä sunnattomasti, jopa paljon enemmän kuin oletin. Suurin tekijä siihen on varmasti ollut helppo vauvamme, joka mahdollistaa sen, että voin tehdä asioita pikkuisen kanssa aika vapaasti.

Tässä kuitenkin listana asioita jotka nousevat ylitse muiden:

  • Hitaat aamut- meillä nukutaan yleensä 8-9 ja joskus pidempäänkin. Emme kiirehdi aamutoimille vaan aina kun mahdollista köllöttelemme sängyssä ja nautiskelemme. Viikonloppuisin tätä on ihana harrastaa koko perheen kanssa. Hitaisiin aamuihini kuuluu myös hyvä aamupala, Nespresso-kahvi sekä Aamulehti.
  • Uudet harrastukset- Etenkin äiti-vaujajumppa on ollut sekä äidin, että Pikku E:n mieleen. Jumpasta on myös löytynyt kivoja kavereita. Myös muskarista tykkäämme. Jatkammekin näitä harrastuksia myös ensi vuoden puolella. Myös Mothers in Business- toimintaan liittymistä voisi varmaan kutsua uudeksi harrastukseksi.
  • Runsas oleilu ulkona- Käymme viikottain monta kertaa vaunulenkeillä ja nämä toimivat itselle samalla liikuntana. En ole koskaan varmaan viettänyt näin paljon aikaa ulkona, ja sen kyllä huomaa yleisessä olotilassakin positiivisena asiana.
  • Lounaat ja kahvittelut kaupungilla- Normaalissa työarjessa en pääse lounaille keskustaan, joten tästä ollaan nautittu mahdollisuuksien mukaan. Minulla on lisäksi muutama kaveri äitiyslomalla, joten on kiva lounastella myös yhdessä.
  • Kippiksillä kiertely- En juuri koskaan ennen käynyt kirppiksillä. Nyt kun aikaa on enemmän niin on ihana kierrellä eri paikkoja ja tehdä huikeita löytöjä. Tulee aina niin hyvä mieli kun löydän jotain hyödyllistä halvalla. Olenkin kunnon kirppishaukka nykyisin.
  • Uudet ystävät- Äiti-vauva porukoista on löytynyt myös meille molemmille tosi kivoja tyyppejä. Ihanaa löytää samassa tilanteessa olevia saman henkisiä ihmisiä.
  • Kalenterin tyhjyys- Ennen raskauttani kalenterini oli aina täynnä. Päivät täynnä työmenoja ja viikonloput täynnä sitten kaikkia muita menoja. Nyt nautin siitä, että kalenterissani on paljon vähemmän merkintöjä. On enemmän tilaa extempore-menoille ja reissuille. Ahdistun, jos kalenterini alkaa näyttämään liian täydeltä. On myös ihanaa suunnitella reissuja, kun ei ole työarkea joka estäisi lomasuunnitelmia.
  • Kotoilu- Nyt on aikaa olla kunnolla kotona, joskus vietämme koko päivän kotona ja puuhastelen täällä sitten kaikenlaista. Kotoilupäivän jälkeen on sitten kiva taas lähteä ulkoilemaan ja puuhastelemaan kaikenlaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design